ITALY

pang i pannkakan, jag är ingen rolig bloggare och definitivt inte dutig på att uppdatera om mitt lilla betydlsefulla liv :)
Senaste inlägget och inläggen därefter också har i stort sätt handlat om plugg och c-uppsatser, jag kan nu lova och garantera att mina inlägg inte ska handla om det mera,. Med högsta betyg på upsatsen, klar färdigt, avslutat kan vi helt enkelt ägna oss åt sommaren och ledigheten som nu är här.

Senaste tiden har jag jobbat, jobbat klart mina tider i juni i stor sätt, så det blev ett antal pass efter varandra i början på detta juni, men inte bara jobb, utan också sol, god mat, öl, härliga vänner. Värme från olika håll och som får en att må så där underbart bra som man vill och oftast gör på sommaren :)

Just nu är jag i Sthlm, hos min man. Igår så var jag och hälsade på honom på jobbet och hälsde på alla hans trevliga arbetsamrater och drack kaffe. Efter det mötte jag upp lillasyster Jenny Hedlöf på barkaby för en shoppingrunda, islatte och IKEA. Mycket trevligt!

Idag har jag styrt och fixat för den stora festen som går av stapeln här hemma vid 7, och vi firar inte vad som helst, nej då vi firar JONAS och hans snart 25 år i livet. Imorgon blir Jonas inget mindre än 25 år och det tycker  jag är värt att fira, :) God mat, alkoholhaltiga drycker, tårta, musik, dans och självklart vänner :) Hur bra som helst ju.

Imorgon mina vänner lämnar jag Sverige och vinkar ifrån fönstret på planet runt 7 tiden. Jonte och jag ska avnjuta ett par härliga dagar i ITALIEN :) Ses lagom till midsommar igen!





Nu ska här bakas tårta, hej på er!!

RSS 2.0