See you sen!

Mycket trevlig kväll på little pennybridge med Empan och Kakan igår, lite öl och en plocktallrik och massa prat om allt mellan himmel och jord, mycket mysigt och efterlängtat! Mina goa flickor : )



Nu är jag i full ståk med att tvätta, städa, blogga :P hehe och snart väntas ett svettpass! Vill bara att timmarna ska gå undan så att det blir dags för partay! Så kommer min prins hem också som jag inte träffat på hela två veckor, kan inte bli bättre!

Ikväller fyller vi upp glasen och firar in att sommaren snart är här! 
Vi går mot ljusare tider! LÖVELY


Hipp hurra!

jag har varit 21 år i hela 15 minuter nu, kan man tänka sig. Jag har som farfar säger blivit torr bakom öronen, myndig på riktigt, så som det var förr och det känns ju gött! Fått en öl i present av Rosa och redan 3 grattis hälsningar, haha! Jonte myra ringde precis på 12 slaget och mina övernattningskompisar var exalterade som tusan,!


Det blir en fin dag idag det kan jag lova, lite lekochbus häng där brorsan ska praktisera, en go och gla kaka som kommer hem och förmodligen en fika med mina tjejer framåt kvällen, kan inte bli en bättre födelsedag!!


Sleep thight, drive a monster truck ;)


Händiga karlar!

Jag är ingen talare men.. Jag vill tacka min mamma, min pappa hela min härliga familj, osv! Nejdå de enda jag kan tacka är Rosa och Alle, mest Alle, :) haha. Kommer innanför dörren och möts av två karlar i min lägenhet och ett bombnedslag. Rosmark ville på morgonkvisten se solen skina in i vardagsrummet men istället rev han ner hela tjotahejtit. Tack vare en kastrull och tidigare andvänd plugg som suttit i hallen fick vi ihop kalaset igen. Ikväll kan jag lägga mig med hälsan i behåll och sova länge då solen inte lyser in i fejjan.!
Återigen tack ALLE :P


Tjosan i trosan!

Ännu en vacker dag, det gillar jag för att jag kunde ta på mig min nyinköpta jeansjacka och glänsa i. Dagen har bestått i bilköp, inte mitt bilköp men jag var ju på plats då pappa hämta ut sin nya kärra. Smått avudsjuk man blir när den kördes ut från bilhandlarn och pappa sätter sig bakom ratten och ser dyngnöjd ut då man själv får får köra den gammla bilen därifrån. Lives is a bitch när man är en fattig student, men om några år då är min tid även den kommen för en fräsig kärra.
Jag har även hunnit med en sväng till marieberg med dalkullorna Sara och Sandra, jag införskaffade mig ett par nya brallor fast att jag hade noll kronor på kontot. Katching!!!
På fredag då vankas det fest här på norra grev, klackarna i taket och hela 21 år ska man fylla, det är lika bra att göra sig redo för en hård utgång och inställd på betonghjälm dagen efter....



Där fick jag till det allt ;)



Att bli tagen för givet

Det är inte bara negativt att bli tagen för givet, det vill jag säga. Har inte träffat min skeva vän Rosmark på några månader och vipps får man ett samtal om att killen behöver låna soffan för en natt :) haha, det roligaste var när jag berättade att jag fyller år på torsdag och han ger till svar "ja det är ju därför jag kommer förbi". Jag tycker att det är kul, och det är bra att han vet var han har mig!


Jag går till historien!

Yeahy! Mitt absolut första blogginlägg någonsin i historien :)
Ja nu tog jag mig i kragen och gjorde en egen blogg vilket jag funderat på ett bra tag nu. vad ska man skriva om då? min fritid, skola, vänner, familj? Ja det är väl en bra början iaf.. Just nu sitter jag hemma hos min syster på hennes 30 kvadrat och fryser rumpan av mig, hehe inte mer än 10 grader i denna lägenhet, när man kliver innanför dörren så är det kallare inne än ute. nödvändig fakta? (NOT) HAHA!! 
Idag var jag i skolan och vände i stort sätt, träffade mina gruppkompisar och jobbade i 2 timmar sen struntade jag i föreläsningen och åkte hem igen :) Ingen bra diciplin där inte, men vi får kompisera det en annan dag istället. Snart ska vi och rutan åka till Kumla, där väntas god mat och mysigt sälskap bestående av min kära mor! Jag ska hämta hem min lilla prins Sally, min katt, min Shemale ;) 

Igår var jag tillsammans med några jobbarkompisar från lekochbus på krogbowlingen här i stan. Vi slog klot så det stod härliga till, vi kom inte först men vi kom nog heller inte sist! jag tror att jag hittat mitt nya kall här i livet och några av oss funderade seriöst på att börja spela på fritiden :P haha..

Nej men, over and out, har inte tid att sitta här och skriva hela kvällen!! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0