Randigt och rutigt!

Självast Sandra Rutevik kom till staden igår, min ruta. Härligt värre och vi har fixat lite med allt möjligt men mest utnyttjat soltimmar. Blev et par timmar i solen på Lindas bakgård igår och så lite korvgrillning på kvällen, sen blidde det mys hemma hos mig. Idag har vi varit i kalkbrottet och badat och käkat lunch tillsammans. Nu ligger Rutan och sover, har fått solsting, så jag passar¨på att blogg lite.

Inatt kör jag brudarna till Arlanda också och då har jag bil i Sthlm en vecka, känns rätt så gött! Antar att det blir sol och bad där också, någon sväng in till city och massa jobb med lägenheten, tanken är att vi ska ta och flytta in den 1 Juli :) Sen börjar kollo, den 9 Juli och sen när det är slut runt 5 Augusti så är det bara 15 dagar kvar till INDIEN!! Ohhlalala...

Pöösss


Heldag!

Linda är på väg för att hämta upp mig, det blir en heldag med syskonen idag, urmysigt!! Först till Kumla för att hämta brosan, sen käk och bad, kanske lite minigolf eller dylikt!

Skriver mer sen!  PÖSS


Fiskelycka är en mans bäste vän!

Har haft ännu en super najs vecka :) Lite jobb inledde veckan men utöver det så har jag, farsan och jimmyboy tagit en tur till sjön för fiske. Det enda napp vi fick var bottennapp men vi var nöjda ändå för försöket. Jag har även varit i sthlm med tre utav männen i mitt liv och fixat i lägenheten och ochså fixat visum till Indien. Så nu har jag allt klart, bara att packa väskan och dra! Läskigt med spännande! 



Igår var det midsommar också och vi firade på allra bästa sätt, först var vi hos mamma i Kumla och åt lunch och gjorde midsommarkransar sen styrde vi kosan till Tes och Johan för riktigt galej, det var grill, kubb, fotboll, alkohol och poolparty som stod på schemat! Kan säga att det var ett av dom bästa midsommar som jag firat, med underbara vänner! Precis så som det ska vara!

Sandy feat emmelisious stod för musiken även under kvällen och ingen klaga :P HAHA




Kiss Kiss Bang Bang.
   


Monarkifest

Moa och Josse har fyllt 20 år så igår var det 40 års fest med temat kunglighet! Moe och Josse hade ordnat med allt kanon, fixat plockmat och gjort lappar med bordsuppdrag, vilket gick sådär för alla :) Hehe Men alla var fina, vissa var utklädda till madde på stan till kungen och prinsessor. På grund av min pencelinkur så drog jag mig hemmåt när kvällen fortsatte för de andra på hotellet! Kanon kul kväll, Im lovin it!




Idag blir det en sväng till Kumla igen, ska käka ute med mamma och granie sen marieberg och köpa lite stuff som behövs! See you later...


Byggarbetare

Byggarbetare går inte av förhacker, den här veckan har jag själv intagit mig rollen som byggarbetare, det är till viss del jäkligt kul, tror att det kommer kännas extra kul när man får resultat och då är mödan värd, men när man måste riva, slipa, spackla, slipa igen och allt det där då blir man sjukt trött på det hela. Men vi har hunnit med en hel del den här veckan trots att vi bara kunnat grejja på kvällstid. Vi har kört över massa byggrejer, köpt lister, målat lister och en sänggavel i samma färg, sedan också lackat allt, tagit bort alla lister, slipat skarvar och spacklat dom. Jag och Jonas är ett great team :) hehe

 

Utöver byggarbete har jag även hunnit med shopping, mysiga luncher ute, grillat och idag har jag även intagit mig rollen som bagare, jag Ulla och Jenny gjorde en tårta till Jonas eftersom han fyller år imorgon eftersom han inte är hemma då. Så vi har grillat gott och ätit tårta dagen till ära! FinFint! Han firar sin födelsedag genom att ta sig runt vettern på cykel, vätternrundan 30 mil :) HejjaHejjaHejja!

 

By the way kul att se Mexico krossa Frankrike, inte illa och jekligt otippat!

 

Kisses and hugs


Kåvepedin, jag går på pencelin

Tröttsamt, när man tror att man har kämpat sig förbi en förskylning och halsont och grejjer så åker man på en ännu värre förskylning och halsont där det känns som om det är rakblad i halsen på en och så öroninflammation. Blää! Är fortfarande kvar i Sthlm men kan inte göra ett skit typ för att jag är så trött.

Men i måndags så drog jag och Ulla in till stan för att kika, på pendeln in till stan fick vi syn på ett erbjudande om klippning i metro så vips infann vi oss på salongen och fixa till oss lite sen mötte vi upp jenny och så gick vi och luncha och efterdet så shoppa vi såklart, för min del blev det en svart klänning med spets i, ett par strumpbyxor och en tunika. På kvällen så åkte vi upp till lägenheten i stuvsta och målade lite och började förgrunda inför tapetsättning. Sen på kvälen så pang slog det bara till och jag mådde pyton.

Idag hoppas jag på att jag ska känna mig piggare och då blir det nog med röj i lägenheten, sjukt vad allting går segt som man sätter igång, :) hehe

Annars har det inte hänt så mycket förutom att min lilla stjärna Moa har fyllt 20 barre, finfint!
Grattis Moiie, LOVE


min förra vecka i bilder







Och igår var det Jennys student, hon var såå vacker :)


 GRATTIS BABE!!

Ja det här var bara lite bilder från allt som man gjort i veckan, det har egentligen hänt en massa mer!
Nu är man i Sthlm också och har varit det i två dagar, vi har precis käkat grillat, mumms! Har idag också varit och köpt lister och kollat badrumsinredning till nya lägenheten, imorgon ska vi måla lite och börja fixa lite smått och på Måndag börjat det stora jobbet! Känns jevligt gött. 
KÖSS 

Fine Wine

Efter avslutade studier så kan jag utan att skryta berätta att min vecka har varit kanon :) Det blev jobb och fest i lördags, sen har det blivit bad i kalkbrottet, grillning, marieberg, lite mer jobb och en massa kvalitetstid med Rosa min kära vän, jobbfest och utgång, och massa mera :) Nu är jag i Sthlm för att vara här en vecka och njuta lite mer av ledighet, det är gött det. Imorgon tar Jenny studenten, som vi ska fira och så får vi nycklarna till lägenheten som vi ska börja tapetsera och fixa i, ska bli så najs att ha sitt egna här också faktiskt. Just nu är jag jävligt nöjd med livet alltså :) Nu ska och Jontemyra slagga!

Bilder i från veckan kommer så småningom upp!!

GODNATT ALLA MINA MILJONER BLOGGLÄSARE!


Beautiful day!

Jajamensan, vädret har varit kanon men mycket tid i solen har det inte blivit. Dagen har bestått av jobb och efter jobbet ytterligare jobb, bara hem och sätta sig med veckans skittenta som jag helst skulle vilja spy över och spola ner i toan. Har verkligen inget roligt alls att säga, joo jag såg rutan ta tag i galoppen idag och det var roande som tusan, dagens bästa tillochmed.

KÖSS


RSS 2.0