Drinkdags istället för disneydags.

Den här veckan har gått otroligt fort och bjudit på både höjdpunkter och motgångar. Jag har haft good moments med fina vänner. Fikat, lunhat, kvällsfikat, skakat rumpa, tränat, druckit vin, och njutigt av livet i största allmänhet.
Jag har också börjat på en ny kurs, fått psykbryt av intensivitet och haft ångest över saker som man inte riktigt kan stå för men gjort ändå. Trots att jag har en hjärna som går i 180 dagligen så har den inte denna vecka gett mig så mycket smarta ideér och vägledning, typiskt när man behöver det. 
Nu är det iaf helg trots att jag tog ut min ledighet och helg redan i onsdags så känns det otroligt skönt att kunna säga att det är fredag. Idag har jag tränat, träffat underbara Millan över en lång lunch på Gröna Grodan, haft tacomys med Rut, Linda, Johanna, Elvir och Daniel som jag inte sett på länge. Ett mycket kärt och mysigt återseende :)
Imorgon styrs det jobb 11-? och får jag gå tidigt så blir det ett pass på friskis efter och efter det kommer kvällen som jag längtat efter länge. Drinkdags, drinkafton hos Johanna med dom bästa :) yehooo sen får vi se vart vi går och gör stan osäker..


Saknar dig, älskar dig!!


Hujeda mig!

9 timmars arbets pass med det gör inget för vet ni vad?, jag har världens bästa arbetskamrater som fördriver tiden och den 25 så klirrar det dessutom till i kassan. Gick i stort sätt upp ur sängen imorse och åkte iväg och sedan jag kom hem har det bara varit måste grejer att pyssla med innan sängen snart väntar igen.
Imorgon är det introduktion på nya kursen, ska bli spännande vad den har att erbjuda. Ska bli skönt att komma igång igen och ännu skönare är ju att man vet att man är klar inom ett år :) yehoo!!  
Tröttaste inlägget på länge... Zzzz,!



Feeling strong, feeling bad!

Lillen har aldrig njutigt så mycket förr ;)


Fuck off!

Helgen har gått fort som alltid annars. Det har hunnits med en hel del vilket jag tycker är jekligt skönt! Det har varit bowling, biljard, långa promenader, spelkvällar och mys med nära och kära. Ikväll drar jag på förfest på trädgårdsgatan men avslutar discot här hemma i min säng, ska nämlingen köra och vara alldeles spiknykter. Imorgon väntas ett jobbpass 11-20 så då måste man ju vara på topp när man ska söndagsstäda hela bygget också. Känner inte för att vara bakis när man ska vistas 9 timmar i en lokal där ljudvolymen är på max och det är massa att göra. Ne får ta igen denna lördag nästa gång istället och då ska det göras med bravur!

Något säger mig att den här gången väljer hjärtat och hjärnan rätt!
Avslutar kvällen bättre än hur dagen började iallafall! Tjoflöjt!


pappa som speadwayförare ;)

Vardagslyx!

Det är ju inte direkt alla onsdagar i veckan som man kan unna sig med att sova tills man vaknar och när man väl vaknat veta att man inte har skola eller andra tråkiga uppgifter att göra förens måndag. Det gillar vi!

Denna dag har precis börjat och jag kan väl inte direkt påstå att jag gjort något effektivt eller viktigt alls ännu, blir att kasta sig in i duchen, fixa sig lite fort och sen upp på stan och inhandla sådant som behövs en kväll som denna. Det är nämligen en jävligt viktig och stor dag för mig som jag längtat efter ett bra tag nu, håll i er för snart kommer jag att berätta. Det handlar om nära vänner, nästan så att man kan kalla dem familj, folk som man lärt känna på djupet och som man kommer dela en tid i livet som ingen kommer kunna ta ifrån oss. Det kommer ikväll rökas vattenpipa, äta saltade gurkor och ha hög volym på stereon med magdansmusik :P hehe Det är ju självklart mitt Indien gäng som kommer hit. REUNION!! Men jag kommer sakna Östersund, Marlene, Cissi och Mickis.. :(

Kvällen börjar hemma hos mig och avslutas på Strömpis, ;) Ikväll gör vi stan osäker!


Hetts för ingenting!

Jag är grymt duktig på att hettsa upp mig inför saker, allt ifrån stora riktigt allvarliga grejjer till små skit grejer som igentligen inte spelar någon roll alls. Denna gången handlade det om en ganska viktig sak som tyng mig ett par dagar, mitt avslutande seminarie på den här kursen som har pågått från augusti förra året. Jag är ju sista minuten människa som mest gör det jag känner för fram tills det blir så att jag får hets läsa, plugga, passa tider allt det där. Jag tror att många skulle beskriva mig som jävligt lugn och trög om det är saker som ska göras ;P hehe men fan när det väl gäller så sätter jag min själ, min energi och allt där annat till och många gånger hettsar jag upp mig till tusen. Åter till mitt avslutande seminarie så hettsade jag igår att jag inte har en ända bok till detta och att jag inte kollat upp instruktionerna. Men idag när jag kom dit visade det sig att vi hade segaste läraren i stan och att litteratur och andra förberedelser inte spelade någon roll. Göttans! Hetts för ingenting!
Så då är man finaly klar med denna kurs och idag tog jag offeciellt helg eftersom jag är såå jävla duktig som gjort klart allt! Yehoooo..


Efter skolan blev det Willys och inhandlande av varor som behövdes här hemma och sedan hem och göra köttfärsås a la Karlsson och bjuda mina två följeslagare Bindan och Rut!  :) Nu blir det att gå ut och röra lite på fläsket sen avrundar vi kvällen med lite hjärngympa när Johanna slutar jobbet!


Fin Tisdag och bästa inlägget ever säger Sandra Rutevik ;)

Stalker!

Dagen till ära har man spenderat genom att först jobba ett par timmar, efter det var det bara att åka hem och ta tag i skolarbeten också som man lagt på hyllan ett tag. Tog igen lite uppgifter som jag legat efter med och imorgon är avslutande seminarium på den här kursen och sen är det dags att gå in på sista året på min utbildning. Känner mig grymt duktig som orkat studera sen jag var sex utan uppehåll förutom sommar och vinterlov :P hehe
Jaja nu ska jag inte creda mig själv för mycket, har annat att göra! :) Äta korvstroganof och ris med sis och roomie sen mys. 

Stalker, ge upp :) haha 

Gör bra helg!

Ja man kan inte säga annat är att denna helg blev så jävla bra. Den började i Fredags med en förfest på skogsvägen i Kumla hos min glada vän Emelie. Även ett mycket kärt återseende med min lilla Kaka som hade anlänt Kumla för att skaka rumpa samt ta en sväng till Åland. Kvällen började som sagt med moserande rosé, skönt häng och många skratt och avslutades på hotellet med shaken babies på scen, massa dans och goda drinkar.

 

Lördagen mådde man som man förtjäna men knatade ner till torget för en lunch på maestro. Vinkande av Kumla gänget som drog vidare ut på havet och den årliga båtturen som jag i år skippade för pengar brist. Så när stjärnlaget hade åkt blev det mys med syster och Sandra hela dagen.

 

Idag söndag blev mer effektiv och energisk, har dagen till ära varit på boda borg och spenderat hela 7 timmar i massa kluriga och spännande banor tillsammans med järngänget som bestod av Syster, Sandra, Elvir, Dian och jag. Ikväll blir det lugna gatan här på Norra grev tillsamans med roomie och imorgon väntas jobb!

 

Kyss

 


RSS 2.0