Time flies bye..

Veckorna är förbi innan man knappt hunnit blinka. Det har redan gått en vecka sedan jag kom hem från London med mina godingar. Veckan har bestått av mest plugg. Tidig morgon till sen eftermiddag, men bra blir det och all cred till mig och Amela för våra ambitioner :)


Annars har det grillats lite, umgåts med nära och kära. Igår sprang jag även in våren i årets vårrus och bra gick det trots att jag lagt träningen lite åt sidan och fast jag varit sjuk i stort sett hela veckan. Sedan åkte jag över till Ylva och Kazem och kusinerna, pappa var på besök och ett antal öl hade slinkit ner, vi umgick sedan fick jag agera chauför och köra hem pappa :) Trevlig kväll iaf.


Idag blev det en sväng till Universitetet för skoluppgifter, sedan lunch med mina brudar och snart ska jag dra mig iväg till centralen och hoppa på tåget till karlsloken min och härliga Stockholm, min efterlängtande och kommande hemstad :)

LOVELY!

Lovely London!

Underbara helg!


Bästa vänner, shopping, sevärdigheter, öl, fest, dans och massa mer har förgyllt denna helg i London.
Vi har gjort staden och vi har gjort den på bästa sätt. Tiden har bara flygit förbi och man är redan hemma fast man inte ville att tiden skulle ta slut. Denna resa kommer vara ett minne för livet och London I will be back. SOON!



Idag sov jag ut ordentligt då sömn inte varit prio ett på resan och det var välbehövlig :) Efter det blev det en inlines och cykeltur upp på stan för att fixa lite ärenden. En lunch med mina babes och massa stek i solen. Kvällen avslutades i systers trädgård med grillning och härligt folk :) Nu är jag hemma igen och ska ha nattligt besök av syster :) Tv & pyjamas avslutar vår kväll på bästa sätt.

Kyss!


RSS 2.0