Lär mig en läxa!

Det här bådar inte gott, ett inlägg i veckan är inte acceptabelt! Antingen får någon lära mig en läxa eller så får jag tejpa fast fingrarna på tangenterna. Mitt liv den senaste veckan har i stort sätt bestått av jobb, har tagit så mycket extra tider som bara gått och ännu är det inte slut, imorgon, onsdag och lördag står kvar på schemat. Utöver jobbet så har jag haft avslutande redovisning i skolan, varit på 80-tals klassfest, tagit på mig rollen som hotellvärd då några klasskamrater sovit över. Min kära karl var även här i helgen och vi har tittat på tapeter, golv och inredning till nya lägenheten i Stockholm. Ska bli såå gött att ha en borg även i huvudstaden att komma hem till. Annars är det faktiskt mest jobb, hehe denna vecka är det även hemtentamen som står på tapeten så när man är lagom trött när man kommer hem så får man sätta sig med det också, men snart så är det sommar och då ska jag njuta! Dagen till ära hanns det med årets första minigolfrunda och den kunde inte sluta sämre än den gjorde, förlorade stort och det gör mig fortfarande förbannad då jag var nära på spikar hela tiden som resulterade i 7:or i slutändan ändå. Skit!!

Ne nu ska jag och systra mi ta och utmana varandra i ett parti tepz.

LOVE YOU ALL 

Miniatyr

Dagarna bara rinner iväg, sjukt fort allting går, om bara en och en halv vecka så har jag gått redan 2 år på Universitet, varit tillsammans med jonas i ca 3 år, han har dessutom blivit lägenhetsägare, så när mina dagar kommer så blir det flytt till Stockholm, det blir najs det :)
Idag har jag varit på gymmet, på marieberg och träffats Fias och Kriles lilla Alva, liten är bara förnamnet på vad den lilla krabaten är, såååå söt!

LOVE


Vår-sommar!

Hejsan, inte blivit mycket bloggande av denna vecka, har haft för mycket i bollen ett tag nu. Veckan har bestått av umgänge med kära vänner, glass i solen, tacos, promenader och skola. Igår var det heldag med kakan som lämnade Kumla för Lysekil och på kvällen glass och mys på emelies veranda, idag har jag tittat på vårruset, hade inte tagit mig i kragen och anmält mig till loppet men vi hejjade in sara som kom 5, starkt jobbat! På råga på allt träffa vi Peter Sipen, han gör en glad, en bra dag en bra vecka och så ska den förbli.

Veckan i bilder

Tjaoo


Årets första dopp!

Ja då var det gjort, inte illa, dagen till ära tog jag och Jonas vårt första dopp för säsongen :) Hade tänkt att jag skulle hänga med gäddorna i vassen i år då min träning inte hållt i sig, men icke! Komplex vart tog du vägen?  Hur kunde sommaren komma över en natt?, 25 grader och jag har unnat mig varenda soltimme till max! Solat på verandan, badat, cyklat, solat mer, åkt motorcykel, druckit några öl och ätit buffe med familjen Hedlöf. Kvällen har bestått av film, djup film som jag tyckte sög men vad gör man inte för att kultivera sig lite sådär smått på lördags kvällen, nu är det dags att krypa till kos med min käre karl, ta vara på sista natten bredvid varandra innan jag ska hem till mitt igen. Känns urtrist men sånt är livet! GOOODIE NATTI!


bättre sent än aldrig.

Nu befinner jag mig i Huddinge, my other home! ;) Efter många om och men stannade tåget på flemingsberg station hela 1 timme och en kvart försenat. Vi stod stilla i ca en timme och inväntade tåg som skulle pasera, tre tåg skulle det vara, de två första kom med någon minuts mellanrum men det tredje dök aldrig upp, vi fick höra att det var signalfel, växelfel och att ett till tåg skulle passera, efter en timmes väntan kom aldrig något tåg och vi hade tydligen kunnat åka från början, tyvär kunde tåget bara hålla 40 kilometer i timmen fram till sthlm! Men som sagt bättre sent än aldrig och när jag väl kom fram mötte min kära karl upp mig på perongen, cosy! Nu några timmar senare har vi hunnit med en kabab i bröd, en långpromenad med hunden och en bilfärd till Liljeholmen och tillbaka, time to krypa ner i sängen och bara ha det mys med älskling! I LOVE!!

 

(Jag och donna utanför lägenheten)


Mjao!

Har varit en seg lång dag idag, suttit på 6 timmars föreläsning, lämnat kissen till mamma för att jag ska till sthlm på torsdag och annars bara suttit och degat hemma hos Linda, helgen har verkligen sugit musten ur mig så nu är det dags att gå och lägga sig. Sover över hos syster inatt och är förväntansfull inför morgondagen.
Imorgon är det äntligen dags att ha introkurs inför Indien resan i höst, ska bli så sjukt kul och kanske känns det efter dom här dagarna lite mer verkligt, ett steg närmare min praktik och mina tre månader i Indien, kommer bli så sjukt kul!

God natt mina vänner!



LOVE YOU SIS!
(Bilden är från midsommar förra året, poolparty)

Jag är roligast

Jag kan inte beskriva med ord hur bra gårdagen var, det satte verkligen guldkant på denna helg! Prat i massor, skratt på skratt, charader, mera prat och mer skratt! En avkopplande underbar dag, med lite inslag av forsränning, vattenrusekanor och en partykväll på Frimis. Vi kom in vi dansade, dansade och dansade, och skrattade hejdlöst! Kvällen kunde inte avrundas på ett bättre sätt än vad den gjorde igår heller, kakan skulle kicktävla med en kille och vann första ronden, i den andra så drar killen iväg en riktig kickflip och stupar i backen och alla dör av mera skratt.

Vill bara säga, utan att skryta att jag har världens bästa vänner, helt fantastiska på alla vis! Trots att vi befinner oss på helt olika ställen i livet och har helt unika och olika personligheter så matchar vi fantastiskt bra tillsammans. I LOVE YOU ALL!

Och kakan jag är roligast :P hehehe


Garbitchbarbie dag!

Fan denna dag kommer bli helt awsome ;) Mina flickor runt om i Sverige har tagit sig hem för en heldag. Carro från Lysekil, Amanda från Uppsala, Krossler från Stockholm, Kakan från Kläppen och vi örebro har lämnat våra borgar för att ha en heldag tillsammans som förr i tiden! Först lunch på pitchan, sen g-vik relaxen och sisst men inte minst en förpärla hos empan som avslutas med en hård utgång  då vi slår klackarna i taket! Göör fint ;)

I LOVE YOU!


In the basement..

In the wood, in the basement hos Sandra och Anna i Norrabro :) Dagen har bestått av träning med sis, en sväng till m-berg och middagslagning här i källarn :)

By Samuel (Rutans 10 åriga lillebror);
Vet du vad det finns för likheter mellan en blondin och en ekorre?
Båda gillar saftiga ollon ;)



Injektion!

Då har man blivit stucken, restylane for life ;) Ne skämt och sido, jag har tagit vaccin mot hepatit A och fått massa annat utskrivet, nu börjar det äntligen kännas som att det inte är så långt kvar tills jag lämnar detta land och dra till indien för ett par månaders praktik! Yehoo.. Jag och syrran har även varit och svettats på gymet med alla bodybuilders samt åkt en sväng till Kumla för att träffa mommie och mormor över en bit mat. Kvällen kunde heller inte avslutas bättre tillsammans med Emp, Kakan och Obba över en subwaymacka och en massa cupcakebakande. Vi är ett great team! Nu är jag hemma hos sis och vi ska krypa till kos och ha pyjamas party!

NattieNattie ;)
  

If we ever meet again..

Varje ny dag är ett disco när man umgås med Sandra Rutevik, hennes Toyota Yaris och dennes högtalarsystem. Redan kl 9 på morgonen peppar vi upp för att möta dagens grymma motstånd, en heldag i skolan, nyinköpta skor, ett svettigt steppass och snart pajbak är vad som står/ståt på schemat!

Mors i galosh!


runk arm..

Min arm värker, mina ben värker, hela min body värker. Nu tror ni säkert att jag har underhållit mig med något intimt men där har ni fel, min kära pojkvän befinner sig på 18,5 mils avstånd och vi kommer inte ses på ca 3 veckor så inte det ni. som jag skrivit i mitt tidigare inlägg så har jag börjat roa mig med annat, badminton är en sport som inte går av förhacker det kan jag lova. Min arm har svulnat upp och det är tillochmed jobbigt att skriva på tangenterna då det stramar i min arm, bättre blir det heller inte när man ger sig ut på ett mördarpass med peter en dag som denna. Jag känner ändå dock att jag kan somna gott ikväll tack vare Gerard Butler och finfina vänner.

Sleep tight my dear friends ; )


värsta Larisa Griga...

Något som ni kära bloggläsare inte viste om mig är att jag är värsta Larisa Griga, jag skjuter hårt mot hårt när det väl gäller, jag och rutan skippade lite skolgång för att infinna oss på badmintonbanan :) Två racket, en fjäderboll och en jevla massa skratt tog oss till historien. Det är nu stämplat att vi kommer att hänga i rackethallen en gång i veckan för att öva upp våra talanger. Vi är till vintern redo för att ställa upp i det svenska landslaget!

 

BADMINTON FREAKS


Lövely

Ibland har man det gött alltså, denna helg har varit sådan, födelsedagskalas med underbara vänner, släktkalas, god mat på både Jensens och Lilla indien, Sol och seger i fotbollen! Jag är kär och galen i livet just nu... 




U N D E R B A R T!

RSS 2.0