Spontanköp!

Igår var en riktigt trevlig dag, en sådan som man njuter av extra länge!! Drog med lillen, storan och en nyinkommen familjemedlem till lekochbus landet för att röja i några timmar. Efter lazer game, fotboll, rundpingis, basket och massa mer hade vi fått nog och innan vi styrde kosan till Kumla ramlade vi in i en butik och när jag ramlade ut igen hade jag helt plötsligt blivit en gitarr rikare,! Tur att man har skaffat en ny vän vin namn Erik som lovat att han ska ge mig gitarrlektioner, vi kanske till och med ska bilda band, vem vet sadla om från socionom och bli rik som ett troll genom att lira lite gura :P hehe
Skjutsade lillen till Kumla och vandrade över till David som fyllde år,! Mycket härligt folk som jag nu för tiden inte ser så ofta vilket jag känner att det måste bli ändring på då man har så sjukt mysigt ihop med sina gamla kompanjoner. Amanda var även hemma en sväng så att se henne är ju guldvärt!
Dom tre muskitörerna, Amanda, Empa och jag, vi är ett riktigt dreamteam som jag aldrig kommer släppa greppet om!! Evig kärlek..
Idag har jag spenderat min tid på lekochbus igen, men idag tjäna man ju en slant för det iaf! Sjukt mycket folk och hej vad det gick, tur att det gick bra iaf!! :) Efter det tog jag med min syster till vårdcentralen för att jag tyckte hon såg hängig ut, och hej kanske ska jag bli doktor också, halsfluss och antibotika blev utskrivet! Tur att jag finns ibland!! Kvällen har spenderats hos elvis med lite gitarrlir och häng!
Snart ska jag styra kosan hemmåt och slänga mig i säng för imorgon väntas mer jobb och lite plugg efter det!!

PUSS PÅ ER!!

Paulo Freie

Paolu Freire, killen med klass,, hehe boken de förtrycktas pedagogik skriven på 70-talet har varit min bästa vän idag.. Har som vanligt ängnat mig åt plugg och nästan gjort klart en hel fråga utav 6!
Efter plugget blev det ki-box pass med Empen och nu är jag slut som människa. . 

Igår däremot så roade jag mig lite iaf, :) Efter skolan så blev det bio med pappa, lillen och storan, Åsa Nisse en riktig skrattfest :) hehe och efter som en bonus så bjöds det på mat, det var härligt att bara ha en mysig kväll!

SAKNAR MIN KILLE OCKSÅ! Buhu, stackars mig....
   

STRESSSS!!

Jag orkar inte mera, jag har då aldrig kännt mig så stressad. Stressen leder till dåligt självförtroende och som i sin tur leder till noll motivation och dåliga reflektioner.. Jag lever för en sak just nu och det är skola, skola och åter skola.. Det sjukaste är att det känns som om varje minut är dyrbar och att om jag förbrukar tid på något annat än plugg kommer ångesten krypandes.. Det värsta är väl att jag förväntat mig att det bara skulle vara stressigt under hemtenta perioden men då introduktionen av nya kursen som nu är pararellt med den andra kursen så förstod jag att det kommer vara ett helvete nu i 15 veckor framöver. Så jag säger hej då till verkligheten och roar mig med mina kurs böcker och så ses vi till sommaren..

Det sjukaste är att jag försöker övertala mig själv att jag överdriver men kommer fram till att jag inte gör det, helt sjukt. . Den här veckan kommer innehålla vetenskaplig teori inlärning, hemtenta plugg, grupparbete och förberedelser inför c-uppsats, utöver det väntas träning och sedan jobb hela helgen.

Nu ska jag dra iväg på ett kibox pass med Sarah den rara och boxa ur all min ångest och få nu motivation och nya krafter för prutt skolan..

Puss


Sandra är ett mycket vackert namn!

Se på fan då har världens sexigaste namn namnsdag idag, grattis till mig själv och alla andra som heter Sandra idag!! Firade dagen med tentaplugg och lite träning.. Hujeda mig!

God natt!!

Hallelulija...

Jag känner mig ganska nöjd en dag som denna då jag lämnat in mitt tredje och sista refletionsprotokoll och haft mitt andra och sista seminarie på denna kurs, imorgon går jag däremot in i tenta dvala vilket kommer ta all min tid i två veckor framöver men det positiva är att jag börjar se ljuset ur tunneln och att denna intensiva kurs börjar lida mot sitt slut. SKönt!!

 

Har även raggat upp en c.uppsatts kompis av bästa kvalité, Amela min lilla ängel :) Vi har också börjat spana på idéer om vad vi vill skriva om så det känns hur bra som helst!! Dreamteam:)

 

Idag har jag som sagt tillbringat mestadels i skolan men har även hunnit med en repa på gymmet, städat upp lagat mat och fixat här hemma :)

 

har inte så mycket mer att tillägga... Kyss


Alla stjärtans dag!

Ja då är den årliga kärleksdagen här igen, vad har man en dag som denna gjort då? Joo det blev en sväng till skolan med föreläsning i sikte, sedan en sväng till mina kära farföräldrar, farmor bjöd på lax och potatis och farfar bjöd på semla och kaffe. Dom är såå otroligt söta min farmor och farfar, blir så glad att dom hållit ihop i alla dessa år, skulle inte kunna se dom utan varandra. Dom förgyllde denna kärleksdag! 55 år av ren kärlek :) Sedan blev det en sväng till marieberg där jag fick agera smakråd och personlig choach för Elvir som skulle fylla ut garderoben lite, sedan drog jag och Rut och handla och unnade oss en tonfisk sallad dagen till ära. Självklart har kvällen som vanligt beståt av plugg vilket har blivit en daglig och tråkig rutin nu för tiden.. Min stjärtdag har väl varit som vilken dag som helst, precis som jag vill ha den, tillsammans med familj och vänner och vardagssysslor.. 

I helgen som var befann jag mig i Tyskland och Elvir har jag och tacka för det när jag var nära på att missa flyget på vägen dit. Sov ifrån klockan och hade mindre än två timmar att ta mig till skavsta på i snöstorm, Elvir låg på gasen och en minut efter att gaten stängde kom jag in på terminalen, snälla som de var släpte det in mig genom spärren där jag fick gå före en lång kö för att hinna till flyget. Det kändes som om denna resa var dömd till att misslyckas då den började som den gjorde, men med lite krångel som innehöll att jag gick på en buss till en förort och hamnade i helt fel stadsdel i Berlin som jag inte skulle till och fick själv åka med busschaffören tillbaka, genom att förbrylt hitta till tågstationen genom att fråga mig fram hos folk som vägrade prata något annat än tyska med mig hittade jag tillslut fram. Jag mötte Jonte i bremen och helgen var kanon. Blev långa promenader genom staden, gott kaffe, middagar, vin och öl och massa mys och det var behövligt!! bara koppla bort allt här hemma och njuta av livet!! Ja jag trodde att jag inte kunde stöta på mer problem då min resa dit var ett hell men tydligen skulle det inträffa mera problem, jag kom till flygpatsen i Minden checkade in och strosade runt inne på taxfreen men självklart missar jag att de ropar finale call på min gate så när jag kommer dit har de satt upp en ny destination från den utgången, flygpersonlaen fick genom sina walkietalkies ropa ut till flygpersonalen att en ensam tjej inte hade klivit på ännu, så de öppnar dörren och ber mig rusa över flygfältet ut till planet där alla andra passagerare redan hade slagit sig till ro och var redo att åka. Men hann det gjorde jag och flygpersonal är väldigt genirösa och snälla har jag kommit fram till under denna weekendresa. haha


PUSSSS I got ya!!!


Brainfreeze

Ja nu har jag inte varit här inne och uppdaterat mig på länge.. Mycket har självklart hänt sedan sisst och allt minns jag inte ens. hehe min hjärna går på någon slags 3dje växel just nu, det ända som jag tänker på konstant om dagarna är SKOLA,SKOLA och ännu lite mer SKOLA.. Jag har ju självklart lyckats välja den inriktningen med absolut mest plugg och det är ju typiskt om inte min vanliga otur.. tror att jag nu en månad i sträck har åkt til skolan, kommit hem och pluggat hela dagen om jag orkat dragit iväg och tränat och sedan sovit igen. Skulle vara sååå skönt att vara färdigutbildad och bara kunna gå till jobbet på rutin 8-5 och sedan kunna stänga av allt och göra vad man vill på kvällarna.. men icke, ett år kvar av rent hel.....!
Ja vad har mer hänt, umgås mest här hemma med folk som vill komma och hälsa på då jag måste vara nära mina skolböcker hela tiden, och då har jag ju självklart min kära sambo Sandra att roa mig med lite iaf, tur är väl det så att jag inte bodde själv och var helt isolerad från omvärlden. Annars jobbar jag på helgerna och så har det blivit lite av en rutin att gå ut och skaka sin lurviga på lördagarna efter jobb för att slippa skola en dag iaf.
I helgen var det förfest här på norra grev och mycket härligt folk var här och så hade vi finbesök från hedemora också, det gillar vi!!
Idag har jag städat hela lägenheten grundligt och det behövdes kan jag säga sen blir det en sväng till marieberg för att växla lite pengar och käka lunch med vänner, sen hem och plugga och så iväg och träna med Empen och sist men inte minst packa handbagaget som jag ska ha med mig till Tyskland, helgen är äntligen kommen och imorgon vid den här tiden strosar jag runt på Berlins gator och sedan tar jag tåget till min karl som befinner sig i bremen, Minden,, ska bli uber mysigt att sova på hotell, käka hotellfrukost, upptäcka Tyskland tillsammans med mannen i mitt liv. Lite lyx är jag förtjänad just nu och det är riktigt gött att Jonas förtag står för hotell kostnaderna och min karl för biljetterna, :) Lyckligt lottad!
Jaja nu ska jag göra mig i ordning sen dra iväg.. hej på er..

RSS 2.0