Isn´t It Obvious

Ledig dag = trött dag! Har i stort sätt gjort sånt som man måste när man kommer hem, städa, diska, tvätta! Har även varit hos min underbara mamma som jag älskar högst i hela världen. Somnade framför tvn samtidigt som Emil i lönneberga gjorde hyss, när jag vaknade igen så stod maten på bordet redo att avnjutas. Sen åkte vi till nyopererade mormor och fika innan jag och syster  åkte hem igen. Nu sitter jag på hennes soffa och väntar på att lite folk ska komma hit, det vankas förfest och sen 25 års partay hemma hos Fia och Krille, Fia fyller 25 stort grattis. Är trött och sliten i kroppen så för min del blir det en lugn kväll! Imorgon åker jag till kollo igen, ny period nya kidz, nya utmaningar och minnen. Hoppas på fint väder så man kan njuta av playa del la vettern. 

länge leve livet! 
Pöss

(Jag och födelsedagsbarnet Fia på midsommar)

Kollo 2010

Ni kanske undrar varför jag inte skrivit på ett tag nu, jo det ska jag förklara för er. Jag har befunnit mig i bastudalen på kollo i en period nu där vi varken har internet, täckning på mobilen, tv eller dylikt så det är lite svårt att hålla kontakt med omvärlden. Det är egentligen helt underbart att känna att man inte är beroende av all elektronik som man i vanliga fall andvänder. Period ett har iaf gått för fort så det känns jekligt gött att det är en till period kvar. Min grupp. röda gruppen är i vilket fall ett dream team och det har gått sjukt bra med allting ; ) Igår efter att barnen hade åkt hem så hade vi mellanfest och det var sjukt roligt, vi hade disney/pixar/dream work tema! Jag, Elin och Tove var en triangel, jag var Shrek, Elin min Fiona och Tove våran baby. Sjukt snygga (bilder kommer upp snart). Vi körde vinbrännboll, staffeter, åt middag, musik tävlingar, danstävlingar och fri dans natten lång. Vid halv 3 bestämde vi oss för att nattbada och efter det basta! Det var en sjukt rolig kväll där vi somnade på varandra i personalrummet vid 6 på morgonen. Haha Nu är det dags att börja tagga slutfest och då ska vi ta mej tusan köra natten lång! Har världens bästa sommarjobb och vet att ni är avundsjuka :P too bad for you!

Nu är jag ledig fram till söndag och då blir det att tvätta lite och hänga med nära och kära. Jag ska även hem till Fia och fira hennes 25 års dag imorgon! Yehaaa.


Kyss    


Back.

Back in öret för en natt, nu har man fixat med all tvätt, städat som en tok och packat inför en månads kollojobb. Känns lite som om jag jämt är på resande fot, har en lägenhet i örebro som jag mest ser som en övernattningslägenhet, jag kommer hem från någonting, städar sovaer några nätter och sen bär det av igen, antingen bara över stan till syster eller 2 mil till Kumla, annars är det som nu kollojobb, sthlm och om en dryg månad Indien. Hinner aldrig stadga mig, handla och känna mig hemma någonstans, men just det gör att jag känner mig levande och fri. Glad att man har så mycket att ta sig hän och att det inte är samma sak jämt. Livet är till för att uppleva och äventyra.

Nu bär det av till mammsen för en matbit och mys med syster som kom hem från Alanya inatt, sen blir det något fik/hak med Empa och efter det ECLIPSE!

Puss på mun!
  

STHLM!

Tjosan!
Har tappat bort mig själv ett par dagar här ifrån :P Men har varit i Stockhom sen i tisdags natt nu, vad som hunnits med är finlir med lägenheten, hela sov och vardagsrummet klart, bara det sista med hallen kvar nu och städning sen imorgon blir att hämta grejer i Örebro sen är det inflytt :) YEHAOO Vi har också grillat några dagar i rad och badat i gömmarn. På måndag blir det Gröna Lund också och så ska jag hämta ut mitt visum! Great!!
Nästa vecka på fredag börjar kollo också, pepp, pepp!!


RSS 2.0