Ser man på..

Nemen ser man på, kikade du in på en liten titt, så trevligt!!

 

Ja då var man i Sthlm nu då och njuter av lite ledighet :) Dagen till ära lyser solen och en promenix satt fint i det härliga vädret, det är underbart! Jonas jobbar så jag fördriver tid med lite allt möjligt, jag tänkte vara snäll och städa lite åt honom, har bokat tvättid så ska fixa lite med det och så diska, resten får han stå för själv :P hehe Igår var tanken att vi skulle gå på bio, LINGON men det blev inte riktigt som vi hade planerat. Båda var sjukt trötta så det blev i rymden finns inga känslor här hemma istället och hämtmat :) Imorgon ska jag träffa min pingla Kross för en runda på city och lunch sedan beger sig både jag och min lille karl hem till öret igen,

För i helgen ska det jobbas lite igen och så styrs det 22 års partay hemma hos sara :) Ska bli uber mysigt!

Har inte så mycket att säga, hare gött!! PUSS

 


Hej!

Hejsan!

Jag känner mig så sjukt dålig på att uppdatera i min lilla blogg, ska försöka bli bättre (säger man verje gån), måste bli bättre för det är faktiskt sjukt skönt att få skriva av sig lite och ett bra sätt att se tillbaka på, inte missa något spännande som man varit med om. Som en liten dagbok fast att man kanske inte beskriver allt jätte detalrikt och heller inte kastar ur sig sina djupaste hemligheter som man kan göra i en dagbok, men endå ni fattar! Sedan sist har jag hunnit med en hel del! I Lördags blev det jobb som sagt och sedan fest för hela slanten. Kan säga att det vara katastrof och att jag inte minns halva kvällen kanske bara var bra, skulle äga Ritz men vaknade på morgonen och viste knappt att jag ens hade varit på stället. Jaja sådant som händer! I söndags mådde jag mindre bra och ångesten över att inte komma ihåg något var total. Dagen räddades utav att jag åkte till mammsen i Kumla och firade henne, det blev massa god mat och hemmagjord marangtårta med massa färska hallon. Mumms! Dagarna efter det fram tills nu har spenderats tillsammans med datorn vetenskapsteori och metodik litteratur då jag knåpat ihop en hemtenta på två dagar. Men idag blev den klar och lämnades in. Annars idag har jag umgåts med fina vänner och varit på jobbmöte och brandövning, nästa vecka eller om det var veckan efter så blir det brandutbildning och då ska vi få släcka riktigt eld :) Yehoo..

 

Imorgon ska jag till tandis och sedan på ett seminare och det bästa är att jag tar tåget till Sthlm och träffar mannen i mitt liv :) Myspys..

 

Jag vill idag också sända alla gratulationer till min fina mor som fyller 45 idag! GRATTIS MAMMIE :) Älskar dig!

Nu skriker sängen, puss och godnatt!!


Take me back!

Sitter och kollar på bilder ifrån min resa till Indien och Thailand, just nu känns det bara som en illusion att jag varit där trots att det bara är några månader sedan jag kom hem. Jag saknar den tiden sjukt mycket när man bodde 9 personer i en lägenhet som egentligen inte var utrustad med någonting, när man hade sol och spännande äventyr utanför dörren. En sån här dag med snö i Sverige så längtar man tillbaka väldigt, väldigt mycket!

 

Igår träffade jag finfina vänner och mitt i allt plingar det på dörren och gissa vem som står där? Johanna som varit på resande fot i Asien i nästan 4 månader, helt sjukt att se henne här hemma igen, det blev många timmars återupplevelse utav hennes och min resa, helt underbart att få höra och ta del utav allt som hon varit med om och det gjorde mig ju inte direkt mindre sugen på att dra iväg igen..

 

Idag fick jag även träffa min Elin som har som var hemma på en snabbvisit från hemsedalen där hon säsongar i vinter, mycket mysigt att träffas och bara snacka skit, de gjorde vi tillsamans med Empa på Java över en bakpotatis. Efter det var jag och sis och kika på en lägenhet men det var inget att hurra för,. Nejdå, efteråt blev det en sväng till Marieberg och en skinjacka och en liten plånka fick följa med mig hem.

 

Imorgon blir det ett par timmars jobb och sedan fest för hela slanten. KULJUL!

Puss på er!


Virrpanna!

Virrpanna, det är ett ord som passar sjukligt bra in på mig som person, jag tror inte att jag klarar av att göra rätt eller inte klanta till det på en hel dag. Igår när jag kom hem från skolan luktade det bränt i hela lägenheten och självklart har jag dragit på morgonen utan att stänga av platttången, det resulterade i två stora brännmärken på vardagsrumsgolvet. Jag tackar gudarna för att det inte hade börjat brinna och gårdagens läxa till mig själv var att stänga av och dra ur sladdarna på alla apparater som går på el och märken var lätta att följa med en liten matta:). Idag hade jag bokat tid klockan 9 i skolan för att sälja en bok, jag var på väg till skolan och hade gott om tid på mig när jag kommer på när jag nästan är framme att boken inte är med, fick åka som en blådåre hela vägen hem igen, springa upp för att hämta den. När jag kommer tillbaka till skolan är jag sönderstressad och självklart sen, jag tar ur en parkeringslapp, parkerar bilen, tar med boken men när jag spriner allt vad jag har in till skolan inser jag att jag fortfarande har parkeringslappen i handen. Bara att vända och springa tillbaka ännu en gång, hjärnan fungerar verkligen inte när man är stressad, det är en sak som är säker.

 

Men självklart har inte allt gått emot mig, idag kan jag stolt säga att jag varit effektiv och duktig. Har varit på handledning i c-uppsats, anmält mig till termin 7 valbara kurser, handlat, lagat mat, städat och tvättat. Har dessutom bokat in en liten båttur i april med ett härligt gäng.

 

Trots dålig start på dagen så har allt ordnat upp sig, och jag har lärt mig att inget här i världen är omöjligt utan bara lite omständigare om man heter Sandra. Snart väntar ett skivstångs pass på friskis tillsammans med Empa, vi ska lyfta skrot och få stora muskler..

Kisskissbangbang!!


Hejhopp!

Helgen har varit super härlig, har haft min lille pöjk här:) Har hunnit med en massa skojiga saker och lite har jag redan berättat om, idag blev det en sväng till Marieberg och lite skoinköp och lunch. Känns alltid som om helgerna går så fort när han är här vilket är sjukt tråkigt. Det är också otroligt jobbigt att behöva säga hejdå när man ska lämna varandra. Tur att veckan drar igång imorgon igen så man kommer in i mönstret igen, det som man blivit van vid nu efter att vi bott mer än ett år ifrån varandra. Men vi kilar fortfarande stadigt och det har nog gjort vårat förhållande starkare än vad man kan ana, tillit är det viktigaste och det kan man säga att vi byggt upp. Vi har ju bott mer ifrån varandra under dessa tre och ett halv år än vad vi bott tillsamans. Först var jag 4 månader i Norge, sen bodde vi ihop, sen fick han jobb i sthlm och efter det var jag 4 månader i Indien. Nu är det bara ett år kvar tills vi kan börja tänka på att flytta ihop igen då jag är färdigutbildad. Men ännu lång tid dit.

 

Kvällen har spenderats med min kära kombo Rutan, vi har haft filmmys och tvmys av högsta kvalité :) Väldigt mysigt, imorgon drar skolan igång igen och mycket därtill.

 

Sov gott nu!

Puss


Saturday night, im in love!!

Nu var det ett tag igen sedan jag skrev sist men tiden bara flyfer förbi. Förra helgen var kanon och Stockholm hade mycket härligt att bjuda på, hann med att träffa min underbara Sandra Krossler över lite shopping och lunch, Linda och Elvir kom och vi strosade över hela stockholm inner city. Det blev ännu lite mer shopping, god mat osv. Kvällen bjöd på elitserien slutspel mellan aik och Hv71, Aik tog hem den matchen så efter var det bara att gå ut och fira. Tillsammans med ett par kompisar till Jonas gjorde vi stan osäker. Söndagen var lite seg men lite kina käk och en sväng till kungenskurva hann vi med iaf innan det var dags att styra kosan hem till Öret igen. Den här veckan har bestått i mestadels plugg, träning och lite jobb och nu är helgen här igen. Jonas kom igår och då blev det olearys, käk och några öl, idag jobbade jag ett par timmar och när jag kom hem stod maten på bordet och som ett extra plus hade Jonte bjudit över mamma, så lite överaskad blev man när man trilla in efter jobbet. Till kvällen har vi tittat melodifestivalen vilket kan vara det mest uttråkande och uttjatande program som man kan se på, och låten som vann var ju en ren KATASTROF. Jaja nu väntar bingen:)

Sov gött, gott folk!
PUSSSS

FINALLY

Äntligen, äntligen, äntligen klar med min tenta, Olala! Jag skulle egentligen vilja fira med en grogg en kväll som denna då jag är så ypperligt imponerad över mig själv, men det är tvätt som står på schemat och en förskyling som vägrar släppa. Syster kommer snart hit och umgås med mig och min kära sambo så skoj får jag ändå!!
Imorgon blir det att lämna in tentan, sedan några timmars jobb och det absolut bästa är att jag drar till Stockholm och får träffa min pöjk som jag inte sett sedan Tyskland. Yehoo
I helgen är det även bestämt att syster och Elvir kommer upp till Stockholm så den här helgen kan inte bli annat än kanon. Bio, shopping, fotboll, alkohol och massa MYYYSSS!

Jag kan ärligt säga att jag aldrig någonsin förut känt mig så lättad av att ha skrivit klart en tenta som jag gör just nu, 3 veckors mental slit och många uppoffringar. Vågar inte ens räkna hur många timmars arbete det har tagit mig, ne fy fan säger jag bara vad skönt det känns!!

Min karlslok..


RSS 2.0