Bloggdags.

Jag kan väl inte skryta med blogginlägg på den senaste tiden, kan heller inte smacka på med något saftigt som hänt eller vaför jag inte ägnat min tid åt just bloggen. Den ända och kanske mest logiska förklaringen är att mitt internet har lagt av och att jag inte lyckats fixa med det.

Vad har då hänt i mitt otroligt spännande liv den senaste tiden, jag har hunnit besöka huvudstaden, mitt andra hem och min pöjk tre gånger sedan jag landande i Sverige, jag har hunnit träffa mina kära vänner, jag har missbrukat tid med familjen. Jag har firat jul, firat juldagen med fest, shoppat och mer där till. Jag har kommit in i vardagen igen och redan hunnit tröttna på den, jag har varit halvdeppig då jag saknar många som jag vuxit ihop med under min resa i Indien. Jag är trött på kylan och vinter, jag vill leva i sol och sommar. Jag vill upptäcka och träffa nya spännande människor varje dag.. JAG VILL TILLBAKA!!

..men först lite champange, god mat, härligt sälskap och nya löften som alltid skiter sig ändå! SKÅL


Back on track!

Tillbaka i Örebro, känns underbart att bara se att staden fortfarande existerar sedan jag lämande den för över 4 månader sedan. Att gå in i min och min kära roomies lägenhet och känna doften av hemma att kunnna åka till Kumla på 20 minuter och krama om mammsen och att kunna plocka upp telefonen och ringa vänner och bättre än så till och med umgås med dem. Jag är hemma på fast mark, jag kan på något vis känna att jag har landat på riktigt. Dagen började i Sthlm men avslutades i Örebro, inte riktigt som planerat men ändå. Vi har hunnit med att besöka nacka forum, ett köpcentrum i sthlml, virrat runt i Södertälje och bakat lussebullar idag.!








Du älskar mig så mycket att jag hatar mig!!

Drasktiska förändringar.

Hemma på Svensk mark igen, inget är som Indien. Ska helt plötsligt bli tvungen att bära tusen lager av kläder, tvungen att köpa vinter prylar, tvungen att tänka ekonomiskt, tvätta, diska, laga mat, komma in i vardagen..
Har varit hemma i 4 dagar nu och börjar få panik över att allt är som vanligt, precis som jag lämnade det fast med andra temperaturer.. Har levt som en prinsessa på mitt studielån i Indien till att komma hem och leva som en kyrkråtta.. hehe så farligt är det ända inte. Men allt känns konstigt.

Sen jag kom hem så har jag hunnit med en hel del, Tagit igen en himla massa tid tillsammans med Jonte, träffat Sandra, varit hos svärföräldrarna, träffat mera vänner, shoppat, gått promenader, ätit ute, varit på bio. Och idag kommer syster ryster och rutan hit, åhh dom ska spendera hela helgen tillsammans med mig i sthlm. yeahyy.. Så lycklig! Ikväll blir det hemmafest och imorgon utgång och utöver det blir det mys, många kramar och pussar på mina änglar.

PUSSA


Alskade vanner..

Igar hade vi en riktigt mys kvall alla brudarna i lagenheten. Vi kopte allt som man kan tankas ha pa en ost, kex och vin kvall. Vi pratade om allt som vi upplevt tillsammans, vi skrattade at alla sjuka situationer som vi stallts infor, vi falde en tar nar vi forstod att det har aventyret snart ar over. Vi har under den har tiden lart kanna varamdras alla olika sidor, vi har varit arga, ledsna, glada, javligt crazy, fulla, ja och fortsatta till oandlighet men anda aldrig rykt ihop vilker ar ett under. Jag har traffat vanner for livet, vanner som nastan har blivit syskon och familj och jag ar sa sjukt glad att det blev just vi 9 och att det ar just dessa underbara personer som jag kommer kunna dela den har resan med.. 5 personer lamnar oss inatt, imorgon ar vi bara 4 kvar sen pa lordag aker nasta och da ar vi bara 3 och pa sondag aker jag och en till och sen ar det nastan tomt och helt over.. Kommer sakna alla enormt mycket...

Ikvall ska vi pa avskeds cermoni hos Lakshmi och jag ar nervos infor hur den har kvallen kommer sluta. Har haft en klump i min mage de senaste dagarna och om den brister ikvall kommer jag grata en flod sa jag kan simma hem till Sverige..

Alskade vanner..


Sverige kommer till oss innan jag kommer till Sverige..

Idag ar sista riktiga kvallen med ganget, for imorgon ska vi dra till Lakshmi och ta farval sen sticker nastan alla natten till Lordag. Det blir bara jag och en till tjej fran lagenheten som aker pa sondag. Kommer kannas konstigt nar man vaknar upp pa lordag morgon och mer an halften ar borta, det kommer kannas tomt, trist och tyst! Ikvall blir det avskedskvall nummer ett med vattenpipa, gott kaffe och skit snack pa mocha och imorgon blir det riktiga avskedet da tararna komer spruta. Ska bli skont att komma hem till Sverige, till ett samhalle dar allt fungerar relativt bra men det kommer kannas tomt utan mina 8 bihang, min familj och mina nara vanner som jag vaxt ihop med under tiden har.

Annars har jag idag hunnit med lite kaffe mys pa Costa med Amela och sa har vi kakat lunch och strosat pa Lakshmi road marknaden ett par timmar. Inhandlade mig tva armband och lite fina orhangen :)

Inatt kommer aven Sverige till oss, Amelas syster ska bli super roligt att traffa henne ocksa! Far val hoppas pa att hon har med sig nagot gott godis som karamellkungen och marabou choklad kaka, kan ju inte vanta i 2 dagar mer an vad jag gjort hitills :) Ne men ska bli kul att visa henne runt i denna stad som rymmer 4 miljoner invanare och se hennes reaktion.

Nu maste jag kila.. POSS


Social network.

Igar blev det bio, social network. Tycker att den var lite lam men kanske det berodde pa att filmen borja halv 12 och att killen snacka i 180 kilometer i timmen. Vard att se om man gillar facebook som de flesta pa denna planet gor och med Svensk text om er hjarna arbetar i samma tempo som min. Med trevligt salskap och biosnacks sa duger den :)

Idag har jag provpackat min vaska och kommit fram till att jag har alldeles for mycket overvikt och att de sista sakerna som tanktes inhandlas inte blir av. Helt sjukt vad man har kopt pa sig mycket grejer under den har tiden! Galet! Jag har ocksa varit pa Aromas med nagra utav brudarna i lagenheten och kakat kycklingsallad, och druckit cappucino, mumms! Jag har aven varit duktig och pluggat lite, skrivit in nagra teorier i mitt svenska arbete och spanat ideer pa vad jag vill analysera om. Ikvall blir det Costa med tjejorna, kaffe och kaka :)

Kanns skumt att vara ledig, att ha massa tid att fordriva pa allt som faller an in, varat schema har varit sa full smockat sen vi kom hit och nu blir man rastlos av att vara ledig. Helt sjukt! Tror aven att resfebern och hemlangtan har krypit in i kladerna pa mig for just nu nar vaskan star packad och allt ar bestamt, bokat och betalt sa blir man riktgt sugen pa att dra redan idag. Men snart sa!! : )

RSS 2.0