15 days left!

Jajamensan idag ar det exakt 2 veckor kvar tills jag lamnar Indien och paborjar min hemresa mot Sverige igen. Massa ska hinnas med innan det. Ett besok i red light dictrict (prostitution), massa seminarier, skrivuppgifter och sjalvklart mer shopping, utgang och mys med brudarna i lagenheten.

Igar besokte vi en till underbar organisation, ett hem for barnen till prostituerade mammor. Det organisationen gor ar fantastiskt, de tar barnen fran den daliga miljon som de ar uppvuxna i till ett lungt och fridfullt omrade, de later barnen fa utbildning osv. Det gar inte att forandra hela redlight district och avbryta all prostitution men det gar pa lang sikt att fa barn och unga att inte fortsatta i sina foraldrars fotspar.  Organisationen lag fint belagen ute pa vichan med bergslattar och underbar natur runt om. Barnen var livfulla och supermysiga. Vi lekte lekar, at mat ihop och foljde med barnen till skolan.

Till kvallen igar blev det ett besok pa schesha, god mat och nagra glas vin med tjejerna, mycket mysigt! Efter det ville sjalvklart nagra av oss ga vidare sa det blev dans pa scream in pa smatimmarna. Mycket bra avslut pa veckan!

Ikvall ska vi bestalla hem pizza och gora hemmabakad kladdkakan sen ska vi kura ihop oss framfor nagon bra film och bara ta det lungt, imorgon drar praktiken igang igen. 6 dagar praktik pa raken har vi haft med en ledig dag idag sen imorgon ar det dags igen. Dom kor stenhart med oss!! hehe


Kommentarer
Postat av: empa

ta med han hem, hihi vad söt!

2010-11-21 @ 20:53:52
URL: http://salomonssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0