Hej da!

Det ar dags att ta farval av Koh tao, ja vi ar fortfarande kvar. Vadret har sugit i 4-5 dagar sa vi har som sagt inte lyckats ta oss har ifran! Igar var vi helt sakra pa att vi skulle sticka med eftermiddags baten och att vi skulle vara pa en starnd i pattaya just nu, inte riktigt sa blev det inte!
Vi har de senaste dagarna ringt till batterminalen om vilka dagar som baten aker igen, igar sa det att vi skulle komma ner till 1 och checka in, det gjorde vi. Det visade sig att man var tvungen att varje dag byta resedatum pa biljetten, vilket ingen hade forvarnat oss om, aven fast det ar deras skit batar som varit installa i snart en vecka. Vi fick psykbryt, det hander inte, fan!
Det hande och vi fick inget annat svar an att de bokar om oss till imorgon eftermiddag. Vad gor vi nu? Tappar talamodet och en och annan thailandare fick hora bade det ena och det andra.
Efter att vi lungnat ner oss lite sa insag vi att solen stod hogt pa himmlen, det som galde var att ta in pa forsta stalle, hoppa i bikinin och njuta av en sol dag. Bygga sandslott och flyta med i vagorna. Inte deppa,.
Till kvallen blev det avskedsfest, hehe buckets och ol forgyllde var kvall. Vi stotte ocksa pa ett par svenskar, stotte pa och stotte pa det visade sig vara vara grannar sa vi gick ut ihop. Sundsvall, Stockholm, Norrkoping och Orebro visade vart skapet skulle sta! Kvallen kunde inte avslutats battre heller, blev ett nattbad och skont hang utanfor vara bungalows!!
Bye bye Koh tao.

Come again? Kan du ge dig pa ;)

LOVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0