THAILAND!

Jepp Thailand here we come, Amela och jag bokade idag och 29 oktober landar vi i bangkok, vi får hela två veckor och några dagar i något som många kallar paradiset! Det som står högst upp på prioriteringslistan är sol, bad, party och shopping :) Känns så jevla gött! Det sjuka är att man är i Indien just nu och börjar längta efter ett annat land fast att man knappt upplevt hälften av vad den här staden som vi bor i nu har att erbjuda. Men som sagt vi kommer hinna med att se mycket mer än bara Pune, vi kommer se Thane, Hydrabad och Mumbai, tyvär inte Goa som var tanken men om man får välja på Goa eller Thailands stränder så lockar Thailand sjukt mycket mer!! Jag är måtligt exalterad!

Idag har vi varit på Muktangan hela dagen igen, vi har sett kvinnornas behandlingshem och så fått träffat kvinnorna till de män som bor på behandlingshemmet! Annars har dagen mest bestått av förläsningar i alla dess former. Om barns sätt att handskas med föräldras missbruksproblem, vilka behandlingar som de erbjuder och om alkohol och drogmissbruk i största allmänhet i världen och i Indien.

Imorgon börjar vi med Yoga och det ska bli sjukt kul och sedan är det föreläsingar som står på schemat igen om vi inte ska få gå in och träffa de män som bor på behandlingshemmet och interagera tillsammans med dem. 

Nu ska vi dra på sex and the city två och sen sussa!
LOVE 

  

Kommentarer
Postat av: din kaka

fan va kul sandra. Har inte varit inne så mycket för flytten till göteborg har tagit lite tid men de är lika kul att komma in igen och läsa vad du gör där nere. Thailand alltså, Fan vilket bra val! Ja är glad för din skull.... Love

2010-09-12 @ 21:48:18
Postat av: Moa

Va kul med thaithai! kan ge dig lite tips om du behöver =) Blir nog inget indien för mig som det ser ut.. måste spara varenda korvöre en tid framöver! Saknar dig, hoppas du mår toppen!!! PUSS!

2010-09-22 @ 12:39:37
URL: http://majaom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0