Påskdagen i all sin ära :)

Denna vecka har varit intensiv och underbar på alla sätt och vis! Började veckan med ett besök upp till Stockholm med Amela vid min sida för intervjuer till vår C-uppsats, solen stod högt i skyn och vi gick nog 2 mil under denna dag :) hur underbart som helst! Veckan fortsatte med samma väder, lite mer skola och till sist jobb tre dagar i streck.

Utöver det har ju världen bästa kaka fyllt 23 år, grattis igen gumman, det har besökts arenor för fotboll, grillen har stått på max, lägenheter har visats och skrivits på för kära och påsken har infunnit sig :)

Igår började dagen med lite jobb, sedan hem för påskmiddag i trädgården med Jonas, sedan en sväng ut till Karslund med trevliga människor för lite häng i solen, grillning, öl drickandes och gittarspel. Kvällen fortsatte hemma hos mig med lite förfest och avslutades på Strömpis.

Idag far jag till Kumla till mormor för påskmiddag och så en sväng över till pappa för att ge lillen ett påskägg, kvällen avslutas i Stockholm. Imorgon blir det påskmiddag med familjen Hedlöf och sen avfärd hem igen om inte tisdag morgon..

PUSS PÅ ER!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0